Tietosuojaseloste2019-01-21T12:58:36+02:00

TIETOSUOJASELOSTE

Evästeiden käyttö

Käytämme evästeitä (cookies) verkkosivustollamme www.reijasuomento.fi

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivu tallentaa tietokoneelle, tabletille tai matkapuhelimelle käydessäsi sivulla. Käytämme evästeitä sivuston käytön analysointiin, mainonnan kohdentamiseen ja mainonnan toimivuuden seuraamiseen digitaalisissa medioissa esim. hakukoneissa. Evästeet eivät sisällä henkilötietoja. Evästeitä ei luovuteta tai myydä kolmannelle osapuolelle.

Käyttämällä Siivouspalvelu Reija Suomento verkkosivustoa hyväksyt evästeiden edellä kuvatun käytön. Voit välttää evästeiden käytön muokkaamalla selainohjelmasi asetuksia ja kieltämällä niiden käytön.

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

1. Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Siivouspalvelu Reija Suomento / ReMa Palvelu Oy
Aunuksenkatu 1 B 11
20750 Turku

Y-tunnus: 2212778-2
Sähköposti: myynti(a)reijasuomento.fi

2. Rekisteriasioita hoitava henkilö

Reija Suomento
Sähköposti: reija(a)reijasuomento.fi

3. Rekisterin nimi

Siivouspalvelu Reija Suomento asiakas- ja markkinointirekisteri

4. Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietojen käyttötarkoitus on Siivouspalvelu Reija Suomennon ja asiakkaan välisen suhteen hoito ja ylläpito. Rekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään markkinointiin, tiedottamiseen, asiakassuhteiden- ja yhteydenottojen hoitamiseen sekä muihin asiakassuhteen ylläpitoon liittyviin tarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus perustuu henkilötietolain 8 §:ään.

5. Rekisterin tietosisältö

Siivouspalvelu Reija Suomennon asiakasrekisteri sisältää enimmillään seuraavat tiedot:

  • yhteystiedot (nimi ja yhteystiedot asiakkaan tavoittamiseksi)
  • asiakasta kiinnostavat palvelut
  • markkinointilupa
  • tieto asiakassuhteen päättymisestä

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa sähköisesti tai manuaalisesti rekisterinpitäjälle.

7. Tietojen luovutus

Siivouspalvelu Reija Suomento ei luovuta tietoja ulkopuoliselle taholle.

8. Rekisterissä olevan tiedon poistaminen

Asiakas voi oma-aloitteisesti pyytää rekisterissä olevan tiedon poistoa tai se voidaan poistaa asiakassuhteen päättyessä. Lisäksi asiakkaan rekisterissä oleva tieto voidaan poistaa palvelun mahdollisen väärinkäytöksen vuoksi.

9. Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä.